Login | Register

 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Empire at War EAW and FOC multiplayer Fix
Post: #51
Hey man, I tried your patch but I keep getting this message that says "access to c:windows\system32\hosts' is denied" and I cannot install the patch. Any suggestions? I really wanna try this game online
Oh I forgot to mention that Im on Windows XP
Find all posts by this user
Quote this message in a reply


Post: #52
When i try to run the patch this error pops-up:


The application failed to initialize properly(0xc0000135).Click on OK to terminate the application.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply


Post: #53
Hi Everyone,

I will release an update to the patch that will hopefully resolve these issues.

Thanks,
TheWiz

The only questions I seem to hate are ones that aren't asked.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply


Post: #54
Here is the updated patch download link:

http://dl.dropbox.com/u/1525839/Programs...0Patch.exe

Please ensure you are running the program as administrator on Windows XP by right clicking the EXE and hitting "Run as..." and then selecting Administrator. If you are still unable to run the patch please notify and I will post the steps for manual patching.

Thanks,
TheWiz

The only questions I seem to hate are ones that aren't asked.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply


Post: #55
I have tried your first and last patch. Neither worked for me. Before, when I signed in to the Multiplayer, I could still move my mouse, but now the whole thing freezes, in both Safe Mode and Regular. My team and I have tried everything tampering with this problem (I don't want to get too complicated just yet).

Please help me with another patch, I'll be happy to provide you with any information needed.

-I play EAW only.
-This is the CD-ROM version.

Thanks,
-DeltaSalamence
_________________________________________________________
~~~~The Programming Team~~~~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply


Post: #56
I manage to fix it as 19/09/2011, after a fustrating evening trying to fix it I finaly done it, doing the following steps.


1º windows update or the security essensials deleted the hosts file(vista/7) and thats why you have the error trying to patch it.
2º open notepad as administrador and copy/paste the following :

127.0.0.1 localhost
::1 localhost

127.0.0.1 host42.hrwebservices.net
127.0.0.1 rdr2ps3.ms4.gamespy.com127.0.0.1 host42.hrwebservices.net
127.0.0.1 rdr2ps3.ms4.gamespy.com
127.0.0.1 match.gta4ps3.gamespy.com
127.0.0.1 *.ms4.gamespy.com
127.0.0.1 207.38.11.34
127.0.0.1 Owner-PC.gateway.2wire.net


3º save it as hosts(do not save it as hosts.txt, only hosts whidout any extention) and move it to the windows/system32/drivers/etc
4º no need to patch it again since it have all info
5º enjoy the game, and fuck lucas arts for not supporting the best star wars game. A Empire at war 2 would easily beat starcraft2
Find all posts by this user
Quote this message in a reply


Post: #57
I'm definitely going to need manual patch instructions. I tried safe mode, system32 ownership/settings (though some files wouldn't untick "read only" - might that be the cause?), administrator rights; all to no avail. Thank you again for your help thus far. Again, my drive is now designated "H:" after having reformatted.

I'm running XP Home, btw.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply


Post: #58
It dident work for me i use windows 7 it dident do a thing >Sad can you fix that?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply


   




Users browsing this thread: 1 Guest(s)